Vader Meghan Markle mist toch bruiloft vanwege hartoperatie

REPORTERS/PHOTONEWS - Fotomontage HLN
Thomas Markle lijkt definitief niet naar de bruiloft van zijn dochter Meghan en prins Harry te gaan. De vader van de bruid heeft TMZ laten weten dat hij woensdagochtend lokale tijd onder het mes moet vanwege hartproblemen. Eerder berichtte de site nog dat Meghan haar vader gesmeekt zou hebben om toch te komen, nadat hij eerder 'uit schaamte' besloten had niet te gaan. 

Meghans vader wordt woensdag geopereerd. Hij werd vorige week getroffen door een hartaanval en had maandag weer last van pijn op zijn borst. De kans dat hij naar het Verenigd Koninkrijk af kan reizen voor de trouwerij, die zaterdag plaatsvindt, lijkt daardoor klein. Dinsdag bleek, na verschillende onderzoeken in het ziekenhuis, dat de hartaanval ‘significante schade’ heeft aangericht en dat Thomas onder het mes moet.

"Ik moet er niet aan denken een historisch moment te missen", zei Thomas eerder tegen TMZ. De gedachte dat hij Meghan niet naar het altaar kan brengen, noemde hij eveneens verschrikkelijk. Toch lijkt het erop dat vaderlief de bruiloft van zijn dochter zal missen omdat hij niet in staat zal zijn om naar het Verenigd Koninkrijk te vliegen.

Gesmeekt

Meghan zou haar vader maandag hebben gesmeekt toch op haar bruiloft te komen. Een paar uur nadat duidelijk werd dat Thomas zich door paparazzi liet betalen voor 'exclusieve' foto's, liet hij TMZ weten "uit schaamte" niet naar Windsor af te reizen voor het huwelijk. Thomas zou, net als Meghans moeder Doria, deze week naar het Verenigd Koninkrijk vliegen. Voorafgaand aan de huwelijksdag stonden ontmoetingen met verschillende leden van de Britse koninklijke familie, onder wie koningin Elizabeth, gepland.

Thomas, die ook nog geen kennis zou hebben gemaakt met prins Harry, maakt zich niet druk over die ontmoetingen. Meghan liet haar vader weten dat zij en Harry hem niets verwijten. Het stel vroeg maandagavond om "begrip en respect" voor Thomas "in deze moeilijke situatie". Ook van zijn kennismaking met Elizabeth lag Thomas niet wakker. "Ik denk niet dat de koningin bezig is met mijn handel en wandel."
23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Febe Chapin

  Allé ze gaan er een Amerikaanse soap serie van maken.. ik hoop voor de koppel dat die zever gedaan is na huw huwelijk "show", ze zijn beide goedhartige en leuke mensen, ik gun het ze.

 • maud hallett

  Paleis heeft zopas aangekondigd dat hij komt... niet alles geloven wat in de krant staat

 • jean petermans

  Mooi diplomatisch opgelost

 • Tom Heyvaert

  Jammer, maar begrijpelijk van alle partijen als ik de historiek zo wat volg

 • serge vansteenkiste

  Alé ze heeft wat ze wil alle aandacht, beroemde ......., tweederangs zeker, wacht tot ze te lang in de rij zal moeten lopen.