Twitter reageert massaal op grapje van prins William

Prins William.
EPA Prins William.
Prins William (38) was zaterdagavond een populair onderwerp op Twitter. De hertog van Cambridge maakte een grapje dat veel van z’n volgers enorm konden waarderen.

De prins keek zaterdag naar de finale van de FA Cup - het belangrijkste Britse voetbaltornooi - met een groep zorgmedewerkers op een groot scherm in de buitenlucht. Toen Arsenal-voetballer Pierre-Emerick Aubameyang de beker in ontvangst nam na de overwinning en hem met moeite in de lucht kon tillen, riep de prins: "Dat is waarom je de president daar moet hebben." William verwees daarmee naar zichzelf, want hij is de huidige president van voetbalbond FA.

Het filmpje van de grappende William werd door Kensington Palace op Twitter geplaatst. Volgers van de hertog van Cambridge deelden de video daarna massaal. "Dit klopt volledig”, schreef één fan. "Ja, ze hadden William daar moeten hebben om te helpen", vond een andere twitteraar. 

Lees ook: 

Dit bijzondere cadeau kocht prins William voor z’n Kate: “Ze zorgt er wel voor dat ik het nooit vergeet”

Nieuwe biografie ontleedt de Megxit: “Meghan en Harry voelen zich weggepest, ze waren stikjaloers op William en Kate”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.