Tweede Epstein-slachtoffer beweert dat ze ook seks gehad heeft met prins Andrew

Prins Andrew
AP Prins Andrew
Prins Andrew mag zijn openbare functies dan hebben neergelegd, een getuigenis van een volgend slachtoffer brengt hem weer in de spotlights. Volgens de Britse media is er na het BBC-interview van Virginia Giuffre een nieuwe vrouw naar voren gekomen. Ook zij beweert dat ze gedwongen werd tot seks met Andrew.

De vrouw, van wie de identiteit nog onbekend is, heeft met de advocaten gesproken die de andere slachtoffers van Epstein vertegenwoordigen. Die advocaten zoeken momenteel uit of ze haar getuigenis zullen toevoegen aan hun zaak tegen prins Andrew. 

Als haar zaak zou voorkomen, zou ze de tweede vrouw zijn die onder eed beweert dat ze gedwongen werd tot seks met Andrew als resultaat van haar ‘vriendschap’ met Jeffrey Epstein. Ook Virginia Giuffre, die recent te zien was in een interview met BBC, verklaart dat zij drie keer seks had met de Hertog van York, toen ze nog minderjarig was.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dirk DE Bakker

    Bewijzen wil ik zien, iemand zwart maken kan ik ook graag keiharde bewijzen anders is dit alles tot niets waard.