Thomas Markle probeert contact met dochter Meghan via de pers af te dwingen: “Ik heb haar gesmeekt om de telefoon op te nemen”

Reporters/RV - Fotomontage HLN
Thomas Markle, de vader van hertogin Meghan Markle, probeert opnieuw contact met zijn dochter via de pers af te dwingen. In de Daily Mail vertelt hij hoe moeilijk het is om te communiceren met Meghan en prins Harry. “Ze hebben een muur van stilte rond hen opgetrokken.”

Thomas gaf een uitgebreid interview aan de Daily Mail. “Ik ben buitengesloten en ik kan niet stil blijven", zegt hij. “Ik heb meerdere pogingen gedaan om mijn dochter via sms of brief te bereiken, maar zij en Harry hebben een muur van stilte rond hen opgetrokken. Ze geloven alle negatieve dingen die over mij geschreven worden.”

“Ik heb haar gesmeekt om de telefoon op te nemen. Ik heb haar een ellenlange aangetekende brief gestuurd via haar woordvoerder in Los Angeles. Ik heb Doria (zijn ex-vrouw en de moeder van Meghan, nvdr.) zelfs persoonlijk een brief bezorgd en gevraagd waarom onze dochter niet tegen mij wil spreken.”

(lees verder onder de tweet)

De vader van de hertogin van Sussex deelde ook wat persoonlijke info met de media. Zo gaf hij hen een kopie van de uitnodiging voor haar eerste huwelijk, waarop de voormalig actrice te zien is in een badpak terwijl ze een biertje vasthoudt, alsook enkele foto’s van de trouwpartij. Hij deelde ook enkele persoonlijke boodschappen die zijn dochter in het verleden achterliet op kerstkaartjes. 

Fans van Meghan zijn hier niet over te spreken en noemen het een inbreuk op haar privacy. Samanta Markle, de halfzus van Meghan, zal dat verwijt binnenkort ook te horen krijgen. Zij brengt, uitgerekend in de periode waarin Meghan moet bevallen, een boek uit waarin ze naar eigen zeggen alles zal vertellen wat Meghan angstvallig voor de wereld verborgen wil houden. 
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddy De Vos

  Dit heet stalking! Die vader zou zijn dochter beter een beetje ruimte gunnen en laten nadenken over hun relatie! Kinderen zijn niet verplicht om heel hun leven bij hun ouders te blijven, soms gebeuren er bepaalde zaken die je niet kan vergeten of vergeven (zelfs niet tegenover je eigen familie). Ze zouden die man beter eens een tijdje opsluiten met zijn stalkgedrag en zijn verhaaltjes tegenover de pers!

 • Patrizia Drowaert

  Ze zou beter wat respect hebben voor haar vader. Vrienden kan je kiezen maar je ouders niet.als haar kinderen later ook zo zijn ben ik benieuwd of ze dat leuk zullen vinden.

 • Patrick Rasschaert

  Denk niet dat dit de juist manier is. Hij is al vanaf het huwelijk bezig alles wat zijn dochter maar kan raken in de pers te gooien en stop niet met vuil te spuwen. Vrees dat hij zijn dochter verder van zich afzet met zijn houding.

 • WILLY ZACHEL

  Dat is echt een,bloedzuiger die vent hij probeerd op alle mogelijke manieren munt te slagen uit zijn dochter die hij eigenlijk niet kent want hij was al jaren lang gescheiden van haar moeder en woonde zelfs niet meer in Amerika ! De halfzuster is even erg Gewoon dood zwijgen die bloedzuigers en negeren alsof ze niet bestaan .

 • Edwine Van der Hoeven

  Waarom brengt de vader die familiekwesties steeds in de pers ?