Tabloids richten pijlen op "schandalige" prinses Eugenie

Prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank.
AFP Prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank.
De Britse tabloids hebben het gemunt op prinses Eugenie (28). Die trouwt op 12 oktober met Jack Brooksbank en een deel van de boulevardbladen doet zijn uiterste best het huwelijk in een kwaad daglicht te stellen.

De tabloids vinden het namelijk schandalig dat Eugenie een vergelijkbare bruiloft krijgt als die van Harry en Meghan, terwijl zij toch veel minder populair is. Bovendien vinden ze het schandalig dat Eugenie een groots huwelijksfeest wil, zeker omdat een deel van de kosten voor de rekening is van de Britse belastingbetaler.

Rijtoer

Om diezelfde financiële reden, vindt de Mirror ook dat Eugenie en Jack geen korte toer met de wagen moeten houden na afloop van de huwelijksplechtigheid in St George's Chapel in Windsor. Die vereist namelijk heel wat veiligheidsmaatregelen, die alweer met belastingsgeld betaald zullen worden. De krant is ook niet te spreken over het feit dat prinses Eugenie meer gasten heeft uitgenodigd dan haar neef Harry. Dat daar celebrities onder zijn, vond de Mirror eveneens ongepast. De tabloid is dan ook blij dat de BBC al heeft laten weten dat ze het huwelijk niet rechtstreeks zullen uitzenden. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • annette hermens

    wat een poppenkast .... weg ermee !!!!

  • steven goossens

    Ik vind dat het "schandalige" gedrag van de tabloits maar een keer moet ophouden! Dat is niet goed voor de moraal van de modale burger die best wel een glimp wil van de kleindochter van HM;the Queen!