Ga naar de mobiele website
^ Top

Sexy stripact nichtje Kate Middleton doet naakt uitje van Harry in Vegas verbleken

photo_news
In Groot-Brittannië en ver daarbuiten was de voorbije dagen heel wat te doen rond de naakte strapatsen van Prins Harry in Las Vegas. De Windsors kregen er het schaamrood van op de wangen. Nu de jongste telg van de prinsen weer vetrokken is naar Afghanistan, richten de Engelse tabloïds hun pijlen weer op de Middletons. In die tak van de familie is Katrina Darling, een ver nichtje van Kate, een doorn in het oog. Het moet wel gezegd: de burleske stripact van de professionele naaktdanseres (zie video onder dit artikel) doet de striptease van Harry helemaal verbleken.

Katrina Darling (22) weet de Britse media perfect te bespelen. Eerder haalde ze al het nieuws door op de cover van Playboy te prijken en vorige week koos ze radicaal de kant van Prins Harry toen die zich even een striptease-collega van Darling waande. Nu pakt het (naakte) zwarte schaap van de Middleton-familie uit met een gewaagde Burlesque-Show.

Daarin treedt Katrina Darling op als 'Lady liberty'. Het sexy 'Levende Vrijheidsbeeld' lapt in tegenstelling tot Hertogin Kate elke vorm van protocol aan haar laars. Dat de naaktdansers goed op weg is de Engelse versie van Dita Von Teese te worden, bewijst onderstaand filmpje.

photo_news
photo_news


Meld een bug