Schattig: prins George onthult zijn bijzondere bijnaam aan wildvreemde vrouw

Prins George heeft een speciale bijnaam.
REUTERS Prins George heeft een speciale bijnaam.
De Britse prins George (5) heeft een wildvreemde vrouw die hij tegenkwam tijdens een wandeling met zijn oma verklapt dat hij een bijnaam heeft gekregen van zijn ouders. Gedacht werd dat dat Poppet was, omdat zijn moeder Kate die al eens gebruikt had. Maar volgens George zelf is het Archie.

Carole Middleton, de oma van George en de moeder van Kate, was met haar kleinkinderen aan de wandel toen de kleine George zijn bijnaam onthulde. De vrouw deed de onthulling aan dagblad The Sun. “Prins George kwam mijn hond aaien en we raakten aan de praat. Ik wist natuurlijk hoe hij heette, maar vroeg het hem toch. De beveiligers vroegen of ik alsjeblieft geen foto’s wilde maken, dat heb ik dan ook maar niet gedaan”, aldus de vrouw.

Het is gebruikelijk dat leden van het Britse koninklijk huis een bijnaam hebben. Zo kreeg prins William de naam Wombat van zijn moeder prinses Diana en Kate’s bijnaam gedurende haar kinderjaren was Squeak.

Het gezin van Prins William en Kate Middelton, met kinderen George, Charlotte en Louis.
EPA Het gezin van Prins William en Kate Middelton, met kinderen George, Charlotte en Louis.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rania Desaegher

    Laat kinderen toch gerust. Dan bedoel ik alle kinderen, wat je allemaal ziet op internet, ouders die de privacy van hun kinderen te grabbel gooien.