Romantische prins Harry wil geen huwelijkse voorwaarden

 Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle zal op 19 mei plaatsvinden, zonder dat het paar huwelijkse voorwaarden zou hebben vastgelegd.
Photo News Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle zal op 19 mei plaatsvinden, zonder dat het paar huwelijkse voorwaarden zou hebben vastgelegd.
Dat de rijke prins Harry een echte romanticus is, bewijst hij door zijn weigering om een document met huwelijkse voorwaarden te ondertekenen voor zijn aanstaande huwelijk met Meghan Markle. Door zich niet op die manier 'in te dekken', laat hij na zijn geschatte fortuin van zo’n twintig miljoen pond veilig te stellen in geval van een scheiding.

“Het stond voor Harry vast dat hij nooit een ‘prenup’ zou tekenen, zegt een vriend van de prins tegen de Britse krant Daily Mirror. “Hij is er rotsvast van overtuigd dat dit huwelijk zal standhouden, dus hoeft hij niets te tekenen.”

Volgens geruchten zou het hof proberen om Harry toch zo’n document met huwelijkse voorwaarden te laten tekenen, in het geval dat het huwelijk toch zou uitdraaien op een scheiding. Meghan is al eerder getrouwd geweest. Ze scheidde na twee jaar van haar man Trevor Engelson, een fimproducer.

Geruchten

Vorige week ontstonden er geruchten dat Harry en Meghan wél een ‘prenup’ zouden ondertekenen om daarmee hun beider fortuin – dat van Meghan zou uit ongeveer vijf miljoen dollar bestaan – veilig te stellen. Die geruchten worden nu dus tegengesproken door bronnen die dicht bij de prins staan.

Harry’s ouder broer prins William heeft voor zijn huwelijk met Kate Middleton ook geen document met huwelijkse voorwaarden getekend. Hun moeder, de overleden prinses Diana deed dat ook niet toen ze met prins Charles trouwde. Na hun scheiding won ze in 1996 een rechtszaak, waardoor ze 17 miljoen pond van haar ex kreeg en een jaarlijkse toelage van 400.000 pond.

Kensington Palace wilde niet reageren op de ‘privézaak’. Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle zal op 19 mei plaatsvinden.
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Clement Asselman

  Wat een idioot!

 • jos beverke

  Meghan heeft al ondervinding.Binnen enkele jaren zullen de boekskes een hele kluif aan dat koppel hebben...

 • Marc Geerts

  Laat die mensen met rust , zijn onze zaken niet.

 • vanessa ghesquiere

  Haha dom harry, ze heeft al een huwelijk achter de rug en die man heeft ze ook gepluimd

 • René Toeters

  Daar gaan we nog van horen!