Queen nodigt moeder Meghan uit voor kerst

Meghan Markle en haar moeder Doria Ragland de avond voor het huwelijk.
Getty Images Meghan Markle en haar moeder Doria Ragland de avond voor het huwelijk.
De moeder van Meghan Markle, hertogin van Sussex, heeft deze week een bijzondere uitnodiging ontvangen. Koningin Elizabeth heeft Doria Ragland gevraagd om samen met haar en de rest van de koninklijke familie de kerst door te brengen, weet Daily Express.

Het is niet de eerste keer dat de Queen mensen van buiten de familie uitnodigt om bij de viering in Sandringham Estate in Norfolk te zijn. Ook de ouders van Kate kregen zo’n uitnodiging na het huwelijk tussen de hertogin van Cambridge en prins William.

Meghan heeft een erg goede band met haar moeder. Doria, die vlak na de bruiloft van Meghan met prins Harry haar baan in Los Angeles opzegde, was op 19 mei als enige familielid van de hertogin aanwezig op het trouwfeest. Tijdens dat korte verblijf in het Verenigd Koninkrijk zou de Britse koninklijke familie diepe indruk hebben gemaakt op de Amerikaanse. Ook zou ze overwegen op korte termijn te verhuizen naar Londen om dichter bij haar dochter te kunnen wonen.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ludovic De Beuckeleer

  die heeft ook de weg gevonden om op kosten van de maatschappij te leven.

 • Lydia Appelmans

  Ik snap het niet goed. Wordt zij nu tot haar dood onderhouden door de Koninklijke familie?

 • dominique van beylen

  ik gun haar dat, zou er ook eens graag bijzitten maar heb dat geluk niet.

 • WILLY ZACHEL

  Ja die moeder is binnen voor de regen en het is daarom dat de rest van de gescheiden familie die vader en die half zusters en consorten zo kwaad zijn ! Zij blijven in de kou staan hetgeen eigenlijk ook logisch is want Megan kent ze nauwelijks haar moeder en vader waren al een eeuwigheid gescheiden en er was geen contact Maar nu Megan schitterd in de luxe van royalty willlen die daar ineens ook mee van profiteren !

 • Dominiek COTTENS

  Je leest het goed Ann Limbos. De zoveelste fout van de dag... En dan raadt men jongeren aan de krant te lezen.....