Exclusief voor abonnees

Queen houdt familieraad met Charles, William en Harry: gezellig wordt het niet

Meghan, Harry en koningin Elizabeth op een archiefbeeld.
AP Meghan, Harry en koningin Elizabeth op een archiefbeeld.
De Queen zit vandaag een spoedvergadering voor in één van haar landhuizen om de toekomst van prins Harry en zijn vrouw Meghan te bespreken. Zijn ook op het appel: prins Charles en prins William. Het is de eerste keer dat de vier royals elkaar ontmoeten in crisistijd. Een gezellig onderonsje wordt het alvast niet.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dagmar Vandervoort

  Niet dat wij als Belgen er “last” van hebben... Maar dat de Canadese belastingbetaler nu mag “opdraaien” voor hun beveiliging....?? Dat is toch niet normaal! Laat hen inderdaad gelukkig zijn en doen wat ze willen met of zonder de Queen al dan niet met behoud van titels maar als ze zich willen onttrekken aan hun Koninklijke verplichtingen laat hen doen maar ook hun eigen facturen betalen. Ze zullen meer dan genoeg verdienen met hun nieuwe bezigheden,laat dat geld voor hun beveiliging aan de armen

 • Georgette Vanoverbeke

  Was te verwachten van Megan dat ze Harry van zijn familie ging wegtrekken ,zij wil alle aandacht voor haar alleen en in Canada krijgt ze die, zij is geen royal maar een actrice pur sang ,en als ze nu alles te gelde kan maken en er genoeg heeft , kan ze binnen enkele jaren Harry aan de kant zetten.

 • Rachel Cousse

  Ik wens dit koppel het allerbeste, en hoop dat ze verder met rust gelaten worden door hun familie én de media. Kunnen ze in ons Belgisch sprookjespaleis ook niet stilaan in schoonheid stoppen met die poppenkast ? Wat heeft het eigenlijk voor nut ? Behalve dat het pakken geld kost. Misschien kan studio 100 er een extra attractie bijmaken ? Ons eigen Belgische Disneyland.

 • Edwige Spiegel

  Harry is nu eenmaal als Prins geboren, of hij nu taken uitvoert of niet, dat blijft hij voor de rest van zijn leven, en trouwens, wat maakt dat nu uit? Hij kan wel afstand doen van zijn aanspraak qua troonopvolging, maar ook dat is van weinig of geen belang vandaag de dag, gezien op dit moment niet aan de orde. Veel te veel heisa om niets.

 • Martin Meuris

  E Spiegel, neen het is niet hun zaak! Royals zijn door erfenis prins en worden verwacht die taak uit te voeren, willen ze dat niet ook goed dan moeten ze het circus maar afschaffen.