Queen Elizabeth zoekt een paardenverzorger (en die kan 25.000 euro per jaar verdienen)

EPA
De Britse koningin Elizabeth (93) is naast een liefhebber van Corgi’s ook dol op paarden. Maar omdat ze haar paarden niet altijd zelf kan verzorgen, is de Queen nu op zoek naar een paardenverzorger.

In de vacature, die sinds het begin van deze maand online staat, klinkt het dat Elizabeth op zoek is naar iemand met een passie voor paarden. Hij of zij zal naast een loon van zo’n 25.000 euro per jaar krijgen ook een woonruimte op Buckingham Palace krijgen en alle maaltijden worden voorzien. De verzorger moet instaan voor het trainen van de paarden, het opruimen van de stallen en er wordt ook verwacht dat hij of zij de nodige ervaring heeft met paardrijden en het mennen van de dieren omdat de kans bestaat dat de verzorger ook een rol zal spelen bij ceremoniële evenementen. 

De verzorger zal 33 dagen vakantie krijgen, net als een werkgeversbijdrage van 15 procent. Wie zijn kans wil wagen, kan hier solliciteren. Dat moet wel voor 10 oktober gebeuren. Op 21 en 22 oktober worden de sollicitatiegesprekken gehouden.

De Queen maakt zelf graag nog een ritje op haar paard.
Photo News De Queen maakt zelf graag nog een ritje op haar paard.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mirko Di Wallenberg

  Het is niet de bedoeling dat deze werknemers jaren lang voor de Queen blijven werken. Meestal na drie jaar vertrekken ze naar zeer goed betaalde andere arbeidsplaatsen waar ze wel veel meer kunnen verdienen omdat het prestige van voor de Queen gewerkt te hebben op een CV deuren opent die anders gesloten blijven bij werkgevers die oude werknemers van de Queen onder hun personeel willen hebben.

 • Sam Valkenborgs

  Met 25.000 euro gaat je niet de de beste in huis halen maar enkel mensen die gratis logie willen. Hoe gierig kan je zijn..

 • marc Deglin

  25.000 euro , daat kom je in engeland niet ver mee : dat is het minimum loon. ze is toch een zeer rijke vrek.

 • René Verhoeven

  Voor dat bedrag kom ik nog niet uit mijn bed, wat denkt die wel toch? Zelf stinkrijk en een ander niks gunnen, wat een schande!

 • stefan crama

  Één redelijke vergoeding, zeker met woonst en maaltijden als extra. Wel lange werkdagen en liefst single zijn.