Exclusief voor abonnees

Queen Elizabeth bombardeert Kate Middleton tot ideale opvolgster: “Net als Diana kan zij de lijm van de Britse samenleving zijn”

Kate Middleton is de favoriet van de Britse koningin.
Photo News Kate Middleton is de favoriet van de Britse koningin.
Kate (36) en William (36) worden in polepositie gemanoeuvreerd om Elizabeth II en koning-echtgenoot Philip waardig op te volgen. Meer zelfs, het lijkt erop dat prins Charles (70) nooit op de troon van het Britse rijk zal gaan zitten. Dat uit zich zowel in ogenschijnlijk kleine details als in het stuurse gezicht van mevrouw Charles. ‘Dit is een zwarte streep door de ultieme droom en betrachting van Camilla.’

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • marijke deruyck

  Charles heeft voor zijn grote liefde gekozen, wat zijn goed recht was, en sowieso is het veel verstandiger te kiezen voor jonge mensen met een onberispelijk parcours, die toch veel voeling hebben met de reële wereld door hun eigen leven en ervaringen, om een dergelijke functie te vervullen. En de argumentatie vind ik zelfs een eerbetoon aan Diana vanwege de Queen.

 • Linda Wellekens

  Ooooo, dat is toch spijtig, Camilla :-D

 • Gerd Peeters

  Moet Camilla weten, zij heeft hoe dan ook geen enkel recht om koningin te worden, ze was ooit echtbreekster geweest.

 • Carla Van Geel

  Er is geen betere keuze dan Kate en William. Charles heeft gekozen voor eigenliefde en niet voor het land, noch voor de toen liefhebbende toekomstige koningin en moeder van zijn zonen. Laat Charles tevreden zijn met 'zijn' keuze. De oorzaak van veel leed uit eigenbelang kan de bevolking niet dienen.

 • Herwig Michiels

  In Groot Brittannië kan de echtgenoot van een koningin nooit koning genoemd worden, maar wel prins, dus ook geen koning-echtgenoot, omgekeerd kan wel, de echtgenote is dan koningin.