Priyanka Chopra: “Meghan geen spat veranderd door huwelijk met Harry”

Als iemand het aankan met argusogen door de Britse pers te worden gevolgd, dan is het Meghan, hertogin van Sussex. Dat zegt Priyanka Chopra, een goede vriendin van Meghan, in een interview met The Sunday Times. 

De twee ontmoetten elkaar een aantal jaar geleden bij een etentje voor vrouwen op televisie. Ze raakten bevriend door hun gedeelde interesse in activisme, feminisme, racisme en hun wil om de wereld te verbeteren.

"Meghan is een vooruitdenkende, moderne vrouw. Zij is wat de wereld zoekt - een "self-made woman", zegt Chopra over de Britse royal. Maar de Bollywood-ster is ook erg bewust van de manier waarop de Britse pers over haar vriendin praat. "Natuurlijk heeft het te maken met racisme, dat is een duidelijke reden."

“Compleet zichzelf gebleven”

Toch denkt Chopra dat Meghan geen spat is veranderd doordat ze nu deel is van de Britse koninklijke familie. "Het mooie is dat Meghan compleet zichzelf is gebleven in al deze hectiek. Veel mensen leerden haar pas kennen toen ze prins Harry ging daten, maar ik kende haar ervoor en erna en ze is dezelfde vrouw.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.