Prinses Eugenie heeft heel speciale gast op haar huwelijk: de dokter die haar leven redde

Prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank
AFP Prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank
De Britse prinses Eugenie heeft de dokter die ooit haar leven redde uitgenodigd voor haar huwelijk volgende week in Windsor. Chirurg Jan Lehovsky en zijn team voerden in 2002 een gevaarlijke maar geslaagde operatie om de scoliose van de prinses, een verkromming aan de wervelkolom, te verhelpen.

Volgens moeder-van-de-bruid Sarah Ferguson is het aan de operatie te danken dat haar dochter volledig gezond is en nog kan lopen: "Dankzij Lehovsky en zijn team loopt Eugenie volgende week naar het altaar", zei ze.

De jongste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson trouwt op 12 oktober met Jack Brooksbank in Windsor, in dezelfde kapel waar in mei haar neef prins Harry trouwde. Het huwelijk zal niet zoals gebruikelijk uitgezonden worden door de BBC, maar door de commerciële zender ITV. De zender maakt een drie uur durend programma rond de bruiloft. Vanaf 10.00 uur 's ochtends (lokale tijd) staat het praatprogramma 'This Morning', dat wordt omgedoopt tot 'This Morning At The Royal Wedding', in het teken van Eugenies jawoord.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Geert Van de Moortele

    Van een scoliose ga je niet dood !! Vraag maar aan de bultenaar van Notre-Dame.