Exclusief voor abonnees

Prinses Elisabeth begint militaire opleiding met vier weken ‘Kamp Waes Light’: zo zal haar dag eruitzien

De prinses is zich fysiek grondig aan het voorbereiden op de zware opleiding.
Koninklijk Paleis De prinses is zich fysiek grondig aan het voorbereiden op de zware opleiding.
Kroonprinses Elisabeth (18) gaat vanaf september een opleiding volgen aan de Koninklijke Militaire School (KMS). Moet ze als toekomstig staatshoofd en opperbevelhebber van de strijdkrachten een toelatingsexamen doen en hoe zal haar opleiding er precies uitzien? Professor Hedendaags geschiedenis Mark Van den Wijngaert verwacht in ieder geval geen problemen. “Ik twijfel er niet aan dat ze de groep zal kunnen volgen, ook bij de fysieke opdrachten.”

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
32 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jamal Hajou

  Heel goed bezig

 • guido vermeyen

  Dat "koninklijk domein" is ideaal om te joggen, voor één persoon natuurlijk.

 • Pascal Wuy

  Die uitstraling, dat doorzettingsvermogen, allemaal positief. Dat is België! Fier België. Succesvolle toekomst voor ons toekomstige koningin!

 • Wilfried Vanden Berg

  De toekomst zal weer uitwijzen , hoeveel miljoenen zij aan de bevolking zal kosten . Zonder te moeten werken . Gemakkelijk verdiend, als iemand anders er moet voor opdraaien . Maar dat mag niet gezegd worden zeker ?

 • Rory Dull

  Hupsakee...als staatshoofd ben je gelijk opperbevelhebber?????