Prinses Claire doet mee aan linedance bij Franstalige ‘Music For Life’ in Nijvel

Prinses Claire met groene sjaal,  doet mee met het linedancen.
RTBF Prinses Claire met groene sjaal, doet mee met het linedancen.
Prins Laurent en zijn gezin hebben zaterdagmiddag in Nijvel (Waals-Brabant) een onaangekondigd bezoek gebracht aan Viva for Life, de  Franstalige versie van Music For Life die wordt uitgezonden op de RTBF-radio.

De drie kinderen van Laurent, Louise en de tweeling Aymeric en Nicolas, hebben volgens RTBF ook geld in de donatiebox gedeponeerd, terwijl hun moeder prinses Claire even meedeed aan een linedance op countrymuziek.

De drie presentatoren Sara De Paduwa, Ophélie Fontana en Adrien Devyver zitten in de studio opgesloten om met de non-stop radio-uitzending geld in te zamelen. De actie van de RTBF  is afgelopen maandag begonnen en eindigt straks.

Het geld dat via Viva for Life wordt opgehaald is bestemd voor jonge kinderen en gezinnen die onder de armoedegrens leven. In Wallonië leeft een op de vier kinderen in armoede.

Prins Laurent ging met zijn gezin vrijdagavond ook al langs bij een opvangcentrum van het Leger des Heils in Brussel, waar daklozen mede dankzij inzet van zijn stichting ook hun hond mogen meenemen.

Viva For Life is aan de zesde editie toe, dit jaar vanuit Nijvel.
BELGA_HANDOUT Viva For Life is aan de zesde editie toe, dit jaar vanuit Nijvel.
Louise, prins Laurent, Aymeric, Nicolas en prinses Claire bezochten vrijdag het opvangcentrum van het Leger des Heils in Brussel.
BELGA Louise, prins Laurent, Aymeric, Nicolas en prinses Claire bezochten vrijdag het opvangcentrum van het Leger des Heils in Brussel.
BELGA3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jo Smets

    Zeker en vast iemand dat ons België land een eer aan doet hij moest koning geweest zijn heeft een hart op de juiste plasts

  • Harry hermans

    Mooi gebaar toch iemand die normaal doet van de koninklijke familie top

  • Philomena Vanderweyen

    Mooi gezinnetje,de enige die normaal doen van de ganse koninklijke familie,respect voor de prins en prinses samen met hun kinderen.