Prinses Beatrice is jarig: Sarah Ferguson prijst ‘unieke en bijzondere’ dochter

EPA
Sarah Ferguson (60) staat ook online stil bij de verjaardag van prinses Beatrice. Ze deelt op Twitter een lief bericht over haar zaterdag 32 geworden oudste dochter.

“Gefeliciteerd lieve Beatrice. 8-8-88 om 8.18 uur was voor mij een van de mooiste en trotste momenten van mijn leven. Je bent uniek en gewoon een van de bijzonderste mensen op deze aarde. Je altijd liefhebbende en toegewijde moeder”, schrijft de hertogin van York bij een jeugdfoto van Beatrice.

Het oudste kind van prins Andrew en Sarah en vijfde kleindochter van koningin Elizabeth kreeg ook koninklijke felicitaties via het account van het hof. Beatrice is door de komst van de kinderen van haar neven prins William en prins Harry afgedaald op de lijst van Britse troonopvolging. Ze staat nu op de negende plaats. Vorige maand trad ze in het huwelijk met haar partner Edoardo Mapelli Mozzi.

LEES OOK: 

Ondanks alle tegenslag en schandalen: waarom Sarah Ferguson weer helemaal terug is van weggeweest

Band tussen pasgetrouwde prinses Beatrice en haar grootmoeder, Queen Elizabeth, is “uitzonderlijk goed”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.