Prins William vroeg zich luidop af of Meghan Markle wel de meest geschikte bruid was voor zijn broer Harry

REUTERS
Prins William was er niet zo zeker van dat Meghan Markle wel de geschikte bruid was voor prins Harry. Hij uitte die twijfels ook hardop tegenover de Queen en zijn broer nog voor het huwelijk in mei werd voltrokken. Dat schrijft de Britse tabloid ‘The Sun’.

Gisteren voelde Buckingham Palace zich nog genoodzaakt om een communiqué de deur uit te sturen om de geruchten de kop in te drukken als zouden er spanningen zijn tussen Kate Middleton en Meghan Markle. 

Maar nog voor de bruidsklokken luidden voor prins Harry en de Amerikaanse actrice had ook prins William zo zijn twijfels, claimen insiders. 

Eén van de vrienden van prins William vertelde: “Het probleem is dat de hertog en hertogin van Cambridge vonden dat het allemaal wel erg snel was gegaan tussen prins Harry en Meghan.”

AFP

“William was vooral erg bezorgd en vond dat hij die twijfels moest uiten tegenover zijn broer nog voor hij in het huwelijksbootje zou stappen.” De hertog van Cambridge was er niet van overtuigd dat Meghan de meest geschikte bruid was voor zijn broer. 

Maar prins Harry voelde zich naar verluidt beledigd door Williams opmerkingen en nam het op voor zijn toekomstige vrouw.

REUTERS

Al sinds de vorige kerstperiode zijn er spanningen tussen beide koppels, menen de Britse tabloids. Kate zou hebben geprobeerd om de regels van het Britse koningshuis uit te leggen aan Meghan - maar dat liep niet zoals verhoopt.

Verdrietig

Kate zou ook tegen vrienden hebben gezegd dat ze erg verdrietig was over wat er gebeurde en dat ze merkte dat Harry “aan het veranderen” was.

Een vriend onthulde: “Meghan heeft een sterk karakter en Kate ook, dus het verbaast me niet dat er ruzies zijn geweest”, aldus de bron. 

Bekijk ook:

Meghan legt hand op buik tijdens bezoek kunsttentoonstelling
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Linda Wellekens

  Megan is als een wervelwind of een tsunami in de Britse butlerse stijfheid :-D. Ze zullen daar moeten buigen of barsten; ik denk niet dat Megan zich zal aanpassen of water in de wijn zal doen. Wees jezelf, dame, er zijn al anderen genoeg :-). En wil Harry niet mee : wég ermee.

 • Yves Van Rossem

  Een vraag stellen mag altijd echter daar moet het ook bij blijven. Hij trouwt toch niet met Marckle en als Harry zijn kans wil wagen met Marckle, dan is dat zijn beslissing.

 • Linde Segaert

  Als iedereen zich eens met zijn eigen leven zou bemoeien zou de wereld er zoveel mooier uitzien...

 • Tim Verhulst

  Losbol Harry heeft nooit een lange relatie kunnen volhouden. Toen zijn broer kinderen kreeg schoot hij in paniek. Megan was zijn catch van dat moment, ze zei ja tegen trouwen maar ik vermoed dat ze haar eigen agenda heeft: wereldfaam en verzekerde hoge bankrekening, ook in geval van scheiding. Ik geef hen 30 % slaagkans.

 • WILLY ZACHEL

  Harry is. U eenmaal een totaal ander type dan William en Kate is een totaal ander type dan Megan maar juist daarom,zijn ze bruiden afzonderlijk het ideale paar maar de 4 samen dat zal nooit een succes worden ? Maar waarom hoeft dat ?