Prins William en Kate op kraambezoek bij Archie

Photo News
Ondanks hun officiële verplichtingen hebben prins William en zijn vrouw Kate Middleton gisteren tijd gemaakt om hun nieuwste familielid te ontmoeten. De hertog en hertogin van Cambridge zochten in Windsor hun neefje Archie op, melden diverse Britse media.

Archie, het zoontje van prins Harry en Meghan, kwam vorige week maandag ter wereld. Twee dagen na zijn geboorte werd het kereltje voorgesteld aan de wereld én aan zijn overgrootmoeder koningin Elizabeth.

Opa prins Charles heeft Archie nog niet in zijn armen gehad, weten de Britse royalty watchers. Charles vloog vlak na de geboorte van zijn vierde kleinkind met zijn vrouw Camilla naar Duitsland voor een vierdaags bezoek.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Edwine Van der Hoeven

    Het lijkt daar geen hechte familie te zijn. Weinig interesse voor de nieuwe telg, hoe zou dat nu komen ? Één keer raden ...

  • mark germanus

    Archie, wat een leuke naam, doet mij altijd denken aan die amerikaanse serie Archie Bunker.Hopelijk word hij zo een toffe gast zoals zijn vader.