Prins William bedankt Diana-herdenkers bij paleis persoonlijk

Photo News
De Britse prins William is gisterenavond onaangekondigd bij het toegangshek naar Kensington Palace verschenen. Hij wilde een aantal royaltyliefhebbers, die voor de poort stilstonden bij de geboortedag van Williams moeder prinses Diana, persoonlijk bedanken.

De fans hielden gisteren een kleine wake op de dag dat Diana 58 jaar zou zijn geworden. Na een uurtje werden ze verrast door haar oudste zoon, die even bij de paleispoorten kwam kijken. Volgens de Daily Mail zei hij dat hij geroerd was door het feit dat Diana nog steeds niet is vergeten, bijna 22 jaar na haar dood.

William praatte ook over het beeld dat zijn moeder krijgt in de tuin van Kensington Palace, op verzoek van haar zonen. Twee jaar na de aankondiging is het er nog steeds niet, maar het komt volgens de hertog van Cambrigde ‘heel snel’. "We willen zeker weten dat het goed is. Dat is heel belangrijk voor ons", aldus William.

Diana overleed op 31 augustus 1997 na een auto-ongeluk in de Almatunnel in Parijs. William was toen 15 jaar oud, Harry 12 jaar.




5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • imke de meester

  naar wat we vernamen in het nieuws zou hij een scheve schaats hebben gereden, ik hoop dat het éénmalig was, dit kan overal gebeuren, hopelijk gaat hij niet het gedrag van zijn vader achterna, hij heeft een prachtig gezin dat hij dat maar goed koestert.

 • Martina Heremans

  Mooi gebaar

 • WILLY ZACHEL

  Mooi sympathiek

 • Edith Van hoeymissen

  Diana was een prachtige vrouw ..ze ging zot zijn van haar kleinkinderen zo jammer ..ik hield van die lieve vrouw ..we gaan haar altijd missen ..

 • denise kips

  Lieve Wiliam, hij zal zeker een koning van het volk worden !