Prins William apetrots op Engelse voetballers

Photo News
Prins William is blij dat Engeland nog in de race zit op het WK voetbal in Rusland. De Britse prins, tevens voorzitter van de Engelse nationale voetbalbond FA, liet zijn trots blijken in een persoonlijke tweet.

"Ik zou niet trotser kunnen zijn op Engeland", schreef William op het Twitter-account van Kensington Palace. "Een overwinning na een strafschoppenserie!" Volgens de prins hebben de Engelsen hun plek bij de laatste acht op het WK 'echt verdiend'. "Jullie moeten weten dat het hele land zaterdag achter jullie staat! Zet hem op Engeland!"

Engeland had gisterenavond moeite met Colombia. In de reguliere speeltijd werd het 1-1, in de verlenging werd niet gescoord. Daarop volgde een strafschoppenserie waarin de Britten uiteindelijk succesvoller bleken. Zaterdag nemen ze het in de kwartfinale op tegen Zweden.




7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dominique van beylen

  nu moeten wij niet zo van onzen toren blazen, we hebben ook geluk gehad met die 3de goal, hopelijk morgen weer, maar ik ben er bijna zeker van dat we gaan winnen, juist zoals die prins zijn wij ook trots op ons elftal.

 • dominique van beylen

  eender hoe ze zijn erdoor, dus mag hij trots zijn.

 • Patrice Haemers

  Is nochthans geen enkele rede toe,integendeel...ze lagen er normaal uit.Zijn met véél geluk door het oog van de naald gekropen en hebben schandalig slechte wedstrijd gespeeld.

 • Filip Desmedt

  Oke , verstand van voetbal heeft deze prins dus duidelijk niet !!

 • Ingrid Charlier

  Apetrots op wat?? Op het antivoetbal van zijn landgenoten. Dat is niks om trots op te zijn.