VIDEO: Prins Laurent duikt na vijf maanden opnieuw op (en hij is niet alleen)

Joel Hoylaerts
Prins Laurent is opnieuw aan de slag. De monseigneur verdween vijf maanden compleet uit beeld ten gevolge van een depressie, maar dook deze namiddag op in het kinderziekenhuis van het UZ Leuven om er het STISA-project te steunen. Dat deed hij niet alleen, maar wel met Koen Crucke en Kelly Pfaff.  Laurent weigerde er wel elk commentaar.

Niets dan blije kindergezichten in het ziekenhuis van Leuven gisteren. Daar verzamelden onder meer Jean-Marie Pfaff, Koen Crucke, Kelly Pfaff, Philippe Geubels en minister Kris Peeters om er cadeautjes uit te delen aan kinderen op de hele afdeling. Een project van STISA, met als meter en peter Kelly Pfaff en Lorenzo Staelens. Groot was de verrassing echter toen daar plots ook prins Laurent opdook. 

Later dan de overige gasten en een beetje onwennig. Vijf maanden ook nadat een feestje op de Chinese ambassade buiten medeweten van de regering - nog steeds - op een sanctie kan uitdraaien. Laurent ging op de selfie, praatte wat met de verpleegsters, maar wilde verder geen enkele vraag beantwoorden. “Geen commentaar,” klonk het telkens opnieuw.

Joel Hoylaerts - Photo News
Joel Hoylaerts - Photo News
Joel Hoylaerts - Photo News
Joel Hoylaerts - Photo News
Joel Hoylaerts - Photo News
Joel Hoylaerts - Photo News
Joel Hoylaerts - Photo News
Joel Hoylaerts - Photo News52 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Baroen

  Gewoon volledig afschaffen, gedaan met de melkkoe van alles en iedereen te zijn. Wie niet ziek is, kan werken voor zijn boterham.

 • Nick de Anno

  Kreeg die ook slechts 60% van zijn loon omdat die ziek was? Geloof er niets van. Afschaffen heel dat paleis, zijn nergens goed voor.

 • Rita Veerman

  Beroepsprofiteur ? Als De Wever naar Plopsa gaat en zelfs K3 op onze kosten laat optreden wie is dan de profiteur ? Je ziet hier een vrolijke gezellige prins, een man van het volk - die tegen de splitsing van ons land is en er een gevaar voor kan betekenen daarom moet hij verdwijnen voor niets anders. Nva was ook ongevraagd aanwezig in China, ik heb daar nog niets horen over zeggen. Maar ja, Nva is de baas, de Grote Leider. Het Orakel.

 • luc deruyter

  neem heel zijn dotatie af van deze werkschuwe profiteur

 • jean pierre Tibermont

  Beroeps profiteur eerste klas meer woorden is hij niet waard !!!