Ga naar de mobiele website
^ Top

Twitteraccount van prins Laurent bestaat niet meer

Photonews, Twitter
Het Twitteraccount van prins Laurent, @Laurent_of_B, bestaat niet meer. Het is niet duidelijk of de prins Twitter tijdelijk de rug toekeert of voorgoed. Ook is het vooralsnog gissen of prins Laurent het account uit eigen beweging of onder druk heeft verwijderd na de ophef die is ontstaan na zijn bezoek aan de Chinese ambassade in Brussel.

Gisteren liet Laurents advocaat Pierre Legros vanaf zijn vakantieadres aan VTM Nieuws alvast weten dat prins Laurent "duidelijk geschrokken" is van de ophef na zijn bezoek aan de Chinese ambassade in Brussel. "Ik sta uiteraard met hem in contact", liet Legros weten. 

De broer van koning Filip woonde zonder toestemming van de Belgische regering een jubileumviering van het Chinese leger bij. Op een foto die hij zelf op Twitter deelde, stond de prins in zijn uniform te blinken tussen enkele Chinese hoogwaardigheidsbekleders.

Laurents advocaat, die "eind deze week" met de prins om de tafel zit, noemt het "heel vervelend" dat zijn cliënt waarschijnlijk geld in moet leveren. Legros ging niet in op de vraag of Laurent, die geregeld in opspraak komt, zich zorgen maakt. "Ik weet het niet. Hij zegt dat het privé is."
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug