Prins Laurent voelt zich in de steek gelaten door politici

VTM NIEUWS
Prins Laurent is zwaar ontgoocheld over de discussie rond Libisch geld, afgelopen donderdag in het parlement. De prins vecht al maanden om 50 miljoen euro terug te krijgen van Libië, en voelt zich in de steek gelaten door de politici. Dat zei hij vanmiddag in een hondenkapsalon in Brussel, waar zijn stichting honden van kansarmen een gratis opknapbeurt gaf.

Donderdag nog moesten de voormalige ministers van Financiën, waaronder Didier Reynders en Steven Vanackere, uitleg geven over de twee miljard euro Libische gelden die in ons land zijn verdwenen. Tegelijk wacht prins Laurent al vier jaar op 50 miljoen euro van Libië voor een afgesprongen bebossingsproject. De prins haalt uit naar de ministers die elkaar de schuld gaven.
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • maud hallett

  hij is spijtig genoeg niet alleen

 • victor vandesande

  Tja nogal wat belgen denken er ook zo over , maar die hebben meestal een heel leven gewerkt en veel belastingen betaakd . Dat kunnen we van onze prins en bij uitbreiding de hele royalty niet zeggen.

 • Albert Hendrix

  Denkt die dat hij alleen is heel Belgie word in de steek gelaten door de politici .

 • guy perain

  Nog ene met een burn-out!!

 • Annie Broeckx

  Iets dat in de zak van een politieker verdwijnt komt er nooit meer uit.Laurent heeft volkomen gelijk,het geld is van de stichting.

Video