Ga naar de mobiele website
^ Top

Prins Laurent stuurt zijn kat naar dierenasiel

Voor de aanwezigen lagen mattentaarten en eierkoeken klaar.
Claudia Van den Houte / Vertommen Voor de aanwezigen lagen mattentaarten en eierkoeken klaar.
Prins Laurent heeft zijn kat gestuurd naar de Ark van Pollare. De prins zou een bezoek brengen aan het dierenasiel voor weidedieren, maar daagde niet op.

Het stadsbestuur was aanwezig, de politie was paraat en er lagen mattentaarten en eierkoeken klaar, maar toen de prins anderhalf uur na het afgesproken tijdstip nog nergens te bespeuren was, werd er contact opgenomen met het koninklijk paleis. Na wat heen en weer gebel bleek dat de prins verhinderd was.

Prins Laurent belde nadien nog persoonlijk naar Hans Lenvain van de Ark. "Hij heeft zich wel tien keer geëxcuseerd", vertelt Lenvain. "Hij vertelde dat hij een privévergadering had en dat hij iets moest oplossen maar het niet opgelost kreeg. Blijkbaar kan een prins dus ook privéproblemen hebben. Leuk is natuurlijk anders, maar uitstel is geen afstel. Hij vroeg om een nieuwe afspraak te maken."

"Ik vind het vooral lastig voor de politie en de mensen van het stadsbestuur, die voor niets zijn gekomen. De prins had sneller iets mogen laten weten, al vind ik het wel van 'guts' getuigen dat hij zelf persoonlijk belde om zich te excuseren. Het is eigenlijk ook wel grappig: een prins die zijn kat stuurt naar een dierenasiel."
20 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • De Eerste

  Ongelooflijk wat hier alles kan met onbekwame mensen die betaald krijgen om alles te doen behalve de Job waar ze voor betaald worden.ofwel ministers die in zwart een hoop bijverdienen ofwel die Laurent die als ezel ons belachelijk maakt.echt belsjiek. (!)

 • Guy Boodts

  Daarvoor is het ook een dierenasiel

 • Steve Tijpels

  Mooi toch. Echt een dierenvriend.

 • Pascal Rozelaar

  Klets vergeten, ja

 • . ..

  Laat dieje zot toch links liggen... en begint nu eindelijk eens met zijn dotatie af te pakken!!!!

Meld een bug