Ga naar de mobiele website
^ Top

"Prins Laurent schrapte niet onder druk van koning Filip zijn Twitteraccount"

belga
De keuze van prins Laurent om zijn Twitteraccount op te heffen is niet onder druk van het paleis gedaan. Het Belgische hof stelt tegenover Belga dat het niet aan de broer van koning Filip heeft gevraagd zijn profiel te schrappen.

"Wij hebben ook vastgesteld dat het persoonlijke twitteraccount van prins Laurent niet toegankelijk is", aldus een woordvoerder. "Het paleis heeft de prins helemaal niets gevraagd en wij hadden hierover geen info gekregen."

Laurent is sinds woensdag niet meer op Twitter te vinden, daags nadat de prins weer onder vuur kwam te liggen omdat hij zonder toestemming van de Belgische regering aanwezig was bij een jubileumviering van het Chinese leger. Laurent dreigt nu (een deel van) zijn jaarlijkse toelage te verliezen.
7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Dirk Adriaense

  Als er meer prinsen Laurents moesten zijn in ons koningshuis zou er tenminste leven in de brouwerij zijn . Ik denk dat de meeste Belgen wel houden van onze prins Laurent .. ik wel in ieder geval . Heb hem 1 x gezien in Hoboken bij een tehuis dat dieren opvangt.wat een sympathieke man is dat ..echt vriendelijk en niet geforceerd..

 • Valentin Valmont

  Wat mag hij dan eigenlijk wel doen? Dotatie of zitpenningen zonder iets te doen is bijna hetzelfde.

 • Nadia

  Laat hem toch met rust. Ik ben fan van hem. Hij heeft een goed hart. Wat hij ook doet is nooit goed. Belgie heeft toch geen slechte contacten met China. Dus waarom al die heisa als Laurent met hen op de foto staat? Ik snap dit niet. Men is continu op zoek naar iets om Laurent te pesten.

 • Jezoeje Duuminjegatbreken

  Laurent krijgt 300000 euro per jaar en mag en moet niets doen?Alleen maar omdat hij in dat nest werd geboren? De voltallige regering is schuldig aan discriminatie. Er zijn mensen in Belgie die niets krijgen.Koningshuis zo vlug mogelijk afschaffen.Ik zie de meerwaarde niet.

 • kevin peters

  Wat is het nu,dreigt of effectief??

Meld een bug