Prins Laurent heeft een nieuwe motor, en daar is hij duidelijk erg blij mee

BELGA
Prins Laurent sjeest vanaf heden op een gepersonaliseerde motor door de Brusselse straten. Hij ontving vanochtend de sleutels van zijn gloednieuwe exemplaar en stelde het ook met plezier voor aan de pers - inclusief een ritje op de parking van Autoworld.

De motor in kwestie is van het merk Quadro Vehicles en heeft vier wielen. "Ik verplaats me elke dag in de stad en zocht al lang een voertuig dat veilig en stabiel is", legde de prins aan de pers uit. "Op een dag viel mijn oog op de motors van Qooder. Sindsdien leg ik maandelijks 1.000 kilometer af in Brussel met deze motor. Ik kan niet meer zonder. En je moet echt willen vallen, want het voertuig valt niet vanzelf." 

In museum Autoworld in Brussel nam hij de sleutels van zijn motor, helemaal aangepast naar zijn smaak, in ontvangst. De prins had in het verleden al een motorfiets van het Zwitserse merk, waarmee hij naar eigen zeggen meer dan 4.000 kilometer zonder ongelukken reed.

Hoeveel zijn exemplaar gekost heeft, is niet helemaal duidelijk. De prijzen voor het basismodel (zonder opties) starten aan 10.990 euro. De Qooder heeft een topsnelheid van 140 kilometer per uur.

De prins mocht met enkele exemplaren een ritje maken op de parking van Autoworld.
BELGA De prins mocht met enkele exemplaren een ritje maken op de parking van Autoworld.
De prins mocht met enkele exemplaren een ritje maken op de parking van Autoworld.
Photo News De prins mocht met enkele exemplaren een ritje maken op de parking van Autoworld.34 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Parijs

  Ach, gun hem zijn speelgoedje ! Zijn broer en schoonzus smijten veel meer met ons belastingsgeld.

 • Chris Devlaeminck

  Dat is geen motorfiets. Dat is een quad.

 • Prosperdine Klaas

  Een fiets was niet goed genoeg zeker?

 • Peter Jacobs

  Mag ik ook eens rijden ? Ik betaal er tenslotte voor!

 • Louis Heyens

  maandelijks legt de prins 1.000 kilometer af in Brussel met die motor en hij had in het verleden al een motorfiets waarmee hij naar eigen zeggen meer dan 4.000 kilometer zonder ongelukken reed. 4.000 km aan 1.000 km per maand en dan al een ongeval, er zijn er die het slechter doen maar er zijn er véél die het beter doen.