Prins Harry verlangt naar een normaal leven: “Hij heeft veel last van mensen die over hem oordelen”

Prins Harry wilde altijd al een normaal leven.
Photo News Prins Harry wilde altijd al een normaal leven.
Prins Harry verlangt volgens zijn goede vriend Nacho Figueras naar een normaal leven. Dit zegt Figueras in de ABC-special ‘Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown’.

In de tv-special doet Figueras, een professionele polospeler uit Argentinië en ambassadeur van Harry’s stichting Sentebale, uit de doeken hoe het gaat met Harry sinds die eerder deze maand aankondigde een stap terug te doen in het Britse koningshuis.

“Ik sprak een paar dagen geleden met Harry”, zegt Figueras. “Hij heeft veel geleden onder alle dingen die hem zijn overkomen. Hij heeft veel last van mensen die over hem oordelen.” Figueras zegt dat hij de hertog van Sussex wel begrijpt. “Harry is vader, een man die probeert zijn welp en zijn leeuwin te beschermen tegen wat er maar nodig is.”

Ook zegt Figueras: “Hij is een geweldige man, een man waar zijn moeder Diana trots op zou zijn.” Harry heeft alle recht op privacy, vindt Figueras. “Want als er duizend paparazzi voor je huis in Canada staan te wachten om een foto te kunnen maken van je zoon, is dat niet erg normaal.”

Prins Harry werd vorige week herenigd met zijn vrouw Meghan en zoon Archie in Canada. Het echtpaar verdeelt tegenwoordig de tijd tussen Canada en Engeland.

Prins Harryen zijn goede vriend Nacho Figueras.
EPA Prins Harryen zijn goede vriend Nacho Figueras.11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • WILLY ZACHEL

  Een normaal leven is begrijpelijk maar dan had hij wél met een normale vrouw moeten huwen in een normale kerk met normale genodigden ? Klinkt allemaal een beetje te normaal om waar te kunnen zijn ! Een normale woning is blijkbaar ook nooit ter sprake gekomen

 • Marc Verschaeren

  Om 7 uur aan den betonmolen tot 3 , zaterdag nog wat bijklussen om een pint te kunnen drinken ! . Das een normaal leven tot 67 jaar gezien zijn ouderdom . Een normaal leven bestaat niet zonder kommer en kwel .

 • Urban Vyaas

  Een normaal leven? Met je grootmoeder als koningin? Met je vader en broer in rechte lijn voor de opvolging? Zelfs als je zou willen, kun je dit niet.

 • Jan Baroen

  Prins Harry wenst normaal leven. Niets is minder waar, hij wenst enkel de prinselijke verplichtingen niet. Zijn financiële bagage zal hij niet weigeren, al verklaren hij en zijn vrouw voor alles zelf te zullen instaan. Ik zie Harry en Meghan nog niet direct hun bezittingen teug te geven en te gaan werken zoals gewone burgers. Maar het is en blijft hun recht om te leven zoals zij zelf willen.

 • judith wouters

  Waar haal je dat vandaan? Een sterke vrouw is ze zeker niet. De queen is dat wel, groot plichtsbesef, elk schandaal overwonnen zonder te huilen of ervan 'weglopen' en uitermate intelligent (ik noem er maar 3 die ons Meg al zeker niet heeft)