Prins Harry slaat Invictus Games deels over

Prins Harry en Meghan Markle op de WellChild Awards 2018 in Londen op 4 september 2018.
Photo News Prins Harry en Meghan Markle op de WellChild Awards 2018 in Londen op 4 september 2018.
De Invictus Games moeten het volgende maand ook een paar dagen zonder de aanwezigheid van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan doen. De hertog en hertogin van Sussex zijn aanwezig tijdens het openingsweekeinde van het sportevenement en keren later terug voor het slot, zo blijkt uit het reisschema van hun herfsttour door Australië, Tonga, Fiji en Nieuw-Zeeland.

Op 16 oktober komen de hertog en hertogin van Sussex aan in Sydney, en de daaropvolgende dagen doen ze de Australische plaatsen Dubbo en Melbourne aan. Daarna keren ze terug naar Sydney, waar van 20 tot 27 oktober de door Harry bedachte Invictus Games plaatshebben.

Harry en Meghan gaan daarna naar het Australische Fraser Island, Fiji en Tonga alvorens opnieuw naar Sydney te vliegen voor de sluitingsceremonie van de Invictus Games. De laatste dagen van de reis doen de hertog en hertogin Nieuw-Zeeland aan.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.