Prins Harry praat met Amerikaanse bank over samenwerking: “Hij wil miljoenen verdienen”

Prins Harry ligt in overleg met de bank.
Photo News Prins Harry ligt in overleg met de bank.
Nu prins Harry een stapje terug heeft gezet binnen het Britse koningshuis, is de vraag waar hij en zijn vrouw Meghan de rest van hun tijd mee gaan vullen. De hertog van Sussex zou zijn zinnen onder meer hebben gezet op de financiële sector en in gesprek zijn met de Amerikaanse bank Goldman Sachs, zegt een ingewijde in de Britse krant Daily Mirror.

De prins zou al in november met de bank rond de tafel zijn gaan zitten, vlak voordat hij en Meghan bekendmaakten geen ‘senior royals’ meer te willen zijn. Goldman Sachs zou zijn gastsprekers niet betalen voor hun bijdrage, maar door hun naam te verbinden aan het merk zouden ze wel flink kunnen verdienen aan een samenwerking.

Harry en Meghan waren vorige week al aanwezig bij een evenement van een andere grote bank in Miami. Naar verluidt kreeg het koppel daar meer dan 500.000 dollar voor. 

“Meghan en Harry zijn van plan om miljoenen te verdienen binnen de bedrijfswereld”, klinkt het bij insiders. “Goede connecties zijn daarom van levensbelang.” 

De twee verblijven sinds een paar weken in hun nieuwe thuisland Canada. De Sussexes verdelen hun tijd tussen Noord-Amerika en Engeland.

Lees ook binnen HLN+:

Queen maakt er harde Megxit van: “Harry en Meghan zagen zware maatregelen niet aankomen”

Hoe word je parttime royal? Meghan begint vast aan haar nieuwe leven

De Britse monarchie ontrafeld, deel 5: hoe prins Harry en Meghan Markle de koninklijke familie voorgoed hebben veranderd
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Igal Raich

  Mooie zet van Harry zogezegd zelf eerlijk een paar miloejn verdienden, alsof hij niet genoeg heeft staan op zijn rekening waarschijnlijk tientallen miljoenen van de Britse tas betaler en gestolen kolonie gelden..Maar de mensen met blauwe bloed moeten toch niet werken?!

 • FRIEDA VAN KEYMEULEN

  In de wereld van alle soorten 'kunstenaars' noemen ze dat 'Acte de Présence'. Alleen ligt het [vergoedings]niveau hier ettelijke verdiepingen hoger [en voor de belastingen lager].

 • Polutnik Ronald

  Zo ziet ge maar weer , dat rijke mensen nooit genoeg hebben . Weer eens een goed voorbeeld . En dan willen ze nog meestal nog alles voor niets of beter koop .

 • mieke jansens

  Het is de zot die evoor betaald

 • Etienne Callebout

  Laten we nu eerlijk zijn moest hij nu John Hower noemen zou hij nu kans maken om het te maken in de wereld helemaal niet .Daar het geen superbrein is .Hij gebruikt de media en zijn naam faamheid , dus helemaal geen aandacht meer aanbesteden en alles kwijnt weg .