Prins Harry laat in zijn kaarten kijken: “Ik wil hoogstens twee kinderen met Meghan”

AP
Als het aan prins Harry ligt dan krijgt Archie niet te veel broertjes of zusjes. De Britse royal wil met zijn vrouw Meghan nog hooguit één kind. Dat vertelde Harry aan bioloog Jane Goodall, die hem interviewde voor het septembernummer van de Britse Vogue. Meghan trad eenmalig aan als hoofdredacteur voor het wereldberoemde modeblad.

In het gesprek vertelde Harry, die zich vaak inzet voor het milieu en de natuur, hoe zijn visie hierop is veranderd sinds hij vader is. Hoewel de hertog van Sussex altijd al een liefde voor de natuur had vanwege alle mooie plekken die hij heeft bezocht, ziet hij nu meer de noodzaak om de natuur te behouden en door te geven aan de volgende generatie. "Ik wilde er altijd al aan werken, zelfs voordat ik kinderen had.” Wanneer de interviewer hierop vraagt hoeveel kinderen hij wil, zegt hij “hoogstens twee”.

"Ik heb de aarde altijd gezien als een plek die we lenen", vervolgt de prins. "Hoe intelligent we ook zijn en hoe ver we ook zouden zijn, we moeten in staat zijn iets achter te laten voor de volgende generatie.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.