Prins Harry hoopt op een dochter

Prins Harry hoopt dat het kind dat hij en echtgenote Meghan Markle verwachten een meisje is. Dat heeft hij aan omstanders laten weten tijdens het bezoek van het paar aan Australië.
EPA Prins Harry hoopt dat het kind dat hij en echtgenote Meghan Markle verwachten een meisje is. Dat heeft hij aan omstanders laten weten tijdens het bezoek van het paar aan Australië.
Prins Harry hoopt dat het kind dat hij en echtgenote Meghan Markle verwachten een meisje is. Dat heeft hij aan omstanders laten weten tijdens het bezoek van het paar aan Australië.

Op een fanvideo is te zien dat iemand op straat Harry naroept: "Ik hoop dat het een meisje is". De prins verstaat de vrouw niet direct waarop ze herhaalt dat ze hoopt dat het een meisje is. Daarop antwoordt de prins ‘so do I', ofwel, ‘ik ook’.

Bekijk hieronder het bewuste filmpje:

Tijdens de opening van de Invictus Games zaterdag sprak Harry ook over zijn ongeboren kind. "Ik ben zo trots dat ik mijn vrouw aan jullie heb mogen voorstellen en we zijn zo blij dat we ons persoonlijk geluk over onze aanwinst met jullie mochten delen."

Rustiger programma voor Meghan

Kensington Palace liet eerder dit weekend weten dat Meghan het iets rustiger aan zal doen de rest van het bezoek aan Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee. "Na een druk programma hebben de hertog en hertogin besloten om het programma van de hertogin iets in te krimpen voor de komende dagen," was de mededeling. 

De hertogin van Sussex ontbrak zondagochtend dan ook bij een aantal activiteiten, maar voegde zich later op de dag weer bij haar echtgenoot.

Bekijk ook:
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Charlotte De greef

    Op zich is hier niets verkeerds aan. Harry is een zeer sympathieke prins. Doch onze maatschappij ergert me: mocht hij gezegd hebben dat hij hoopt dat het een jongen is, sprak de pers nu schande. En wat is daar mis mee?

  • annie laureys

    Hij weet wat hij maakt , mooi toch