Prins Harry en Meghan slagen er niet in incognito op vakantie te trekken

EPA
Prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle zijn het jaar begonnen aan de Franse zuidkust. Het koppel vloog volgens Britse media op oudjaarsdag naar de zon.

Harry en Meghan vlogen via een gewone lijnvlucht en probeerden incognito te reizen, maar echt onopgemerkt bleven ze niet. De twee zaten al achteraan in het toestel toen de rest van de passagiers binnenkwam. Bovendien hadden de prins en zijn verloofde ook de drie rijen voor hun gereserveerd en zaten er drie 'geïrriteerde en nerveuze' lijfwachten om hen heen. Bij aankomst in Nice wachtten ook nog twee bewapende Franse agenten Harry en Meghan op.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • dominique van beylen

    wat hadden ze nu verwacht ?

  • ronny cuypers

    Als ze niet willen opvallen dan moeten ze zich als gewone mensen gedragen en geen half vliegtuig voor zichzelf reserveren.