Prins Harry en Meghan Markle zijn weer terug in Canada

EPA
Prins Harry en zijn echtgenote Meghan zijn weer veilig thuis in hun tweede thuis Canada. De hertog en hertogin van Sussex landden vrijdag op Victoria Airport in British Columbia, blijkt uit foto’s die de Daily Mail heeft gedeeld. Het was de eerste keer dat de twee samen werden gefotografeerd sinds ze een stapje terug hebben gedaan binnen het Britse koningshuis.

Het koppel werd vergezeld door een kleine club beveiligers en had deze keer gekozen voor een commerciële vlucht. De prins en zijn vrouw kregen eerder kritiek vanwege hun gebruik van privévliegtuigen terwijl ze zich juist geregeld uitspreken tegen klimaatverandering.

Harry en Meghan verbleven de dagen ervoor, zonder zoontje Archie, in de Verenigde Staten. Het echtpaar had er verschillende zakelijke afspraken en woonde onder meer een evenement van een grote bank bij.

De Sussexes kondigden op 8 januari aan geen ‘senior royals’ meer te willen zijn. Kort na deze dag, die door de media werd omgedoopt tot ‘megxit’, vertrok Meghan naar hun nieuwe tweede thuis Canada. Harry volgde een kleine week later.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bruno Weymeis

    Geweldig nieuws! Dit maakt mijn jaar goed...