Prins Harry en Meghan Markle vieren kerst in Canada: “Genieten van de schoonheid van het platteland”

EPA
De Britse prins Harry (35), zijn vrouw Meghan Markle (38) en hun zoontje Archie zijn met de feestdagen in Canada. Dat heeft een woordvoerder van het Buckingham Palace bevestigd aan Britse media. Ook Meghans moeder Doria is van de partij. 

Het was al bekend dat het koppel kerst dit jaar niet zou vieren bij koningin Elizabeth op landgoed Sandringham. “De hertog van Sussex heeft Canada de afgelopen jaren vaak bezocht en de hertogin heeft er zeven jaar gewoond voordat ze lid werd van de koninklijke familie”, aldus een woordvoerder van het paleis. “De beslissing om naar Canada te reizen weerspiegelt het belang van het land voor het echtpaar.”

Het koppel heeft sinds eind vorige maand vakantie. Voor hun veiligheid en uit respect voor hun privacy worden geen details bekend gemaakt over de verblijfplaats of de vakantieplannen van de royals. Wel bevestigde de koninklijke woordvoerder dat ook Doria, de moeder van Meghan Markle, ook van de partij is. “Harry en Meghan genieten van de warmte die ze delen met Canadezen en van de schoonheid van het platteland met hun jonge zoon”

Speciale plaats

De relatie tussen Harry en Meghan begon ook tijdens die zeven jaar dat Markle in Toronto woonde en werkte als actrice. Het koppel zei later dat ze elkaar hadden ontmoet op een blind date die werd georganiseerd door een gemeenschappelijke vriend.

De Canadese premier Justin Trudeau verwelkomde het koppel intussen via Twitter: “Prins Harry, Meghan en Archie, wij wensen jullie een vredig en gezegend verblijf in Canada. Je bent hier onder vrienden en bent altijd welkom.”
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Philippe Vander Haeghen

    Blijf toch eens ne dag of twee in uw kasteel. Die gasten zijn constant "onderweg"...

  • Johan De Clercq

    Waar juist? Canada is groot.

  • eric van der jeugdt

    die twee hun leven is genieten van s'morgens tot s'avonds,en s'nachts genieten van een goeie nachtrust.