Prins George (4) krijgt vanaf september Latijn

Prins George op zijn allereerste schooldag vorig jaar.
AFP Prins George op zijn allereerste schooldag vorig jaar.
Voor prins George kan de zomervakantie beginnen. De 4-jarige zoon van prins William en Catherine heeft zijn eerste schooljaar erop zitten. In september neemt hij weer plaats in de schoolbanken voor het tweede schooljaar.

Prins George, die op 22 juli zijn vijfde verjaardag viert, gaat naar de Thomas's Battersea School. Deze school ligt vlakbij Kensington Palace waar het gezin vorige zomer definitief zijn intrek nam. De school staat goed aangeschreven en biedt bijzondere lessen. Zo kreeg George al Franse les en begint hij na de zomer aan Latijn.

Het is niet bekend waar William en Catherine met de kinderen George, Charlotte en pasgeboren Louis de vakantie doorbrengen. Eerst staat maandag de doop van prins Louis op het programma in St James's Palace in London, in het bijzijn van koningin Elizabeth, prins Charles en Camilla, prins Harry en Meghan.
30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • annette hermens

  die knaap is nu al doodmoe, kijk de kringen onder zijn oogjes .....

 • Dominique Cox

  Inderdaad, Marc heeft groot gelijk: de taal van de jeugd is tegenwoordig texten (of SMS zoals ze dat in België noemen).

 • hugo van de velde

  Griet Maes natuurlijk zijn de engelse royals met ons verwant via queen Vicoria en Albert van saksen Coburgh, maar of dat manneke daardoor Nederlands moet leren denk ik niet; Heeft al genoeg wallen onder de ogen /

 • Denis Hermans

  Over het Latijn- hoewel ik er wel nut uit gehaald heb - kan je mischien nog discussiëren, maar de onderstaande reactie die wiskunde totaal als nutteloos bestempelt is ronduit hilarisch!

 • emiel wouters

  Oei, gaan ze hem slimmer denken dat ze hem kunnen maken. Maar ja zo'n papiertje is snel aan gekocht voor deze mensen he. En ze doen er toch niets mee.