Prins Charles wil zijn familie graag weer knuffelen

Prins Charles ziet zijn familie vooralsnog alleen via videobellen. Links: zijn vrouw Camilla, daaronder prins William en diens vrouw Catherine. Rechts Charles' zus prinses Anne, daaronder schoonzus prinses Sophie en zijn tante prinses Alexandra.
AFP Prins Charles ziet zijn familie vooralsnog alleen via videobellen. Links: zijn vrouw Camilla, daaronder prins William en diens vrouw Catherine. Rechts Charles' zus prinses Anne, daaronder schoonzus prinses Sophie en zijn tante prinses Alexandra.
Prins Charles (71) brengt de coronacrisis ver van zijn familie in lockdown door in Schotland, maar mist toch wel het gevoel van samenzijn. “Soms wil je mensen gewoon een knuffel geven”, zegt hij donderdag tegen Sky News.

Charles heeft wel veel videogesprekken gevoerd met zijn familie, maar zegt dat het toch anders voelt dan hen persoonlijk ontmoeten. Zo heeft hij zijn vader Philip, die komende week 99 jaar hoopt te worden, al een tijdje niet kunnen zien.

Het is verschrikkelijk jammer. Maar gelukkig kan je ze af en toe via de telefoon spreken”, weet Charles. “Maar het is toch niet hetzelfde. Soms wil je mensen gewoon een knuffel geven.”

Charles is de vader van William en Harry en grootvader van George (6), Charlotte (5), Louis (2) en Archie (1). Charles’ moeder, koningin Elizabeth (94), zit sinds maart in quarantaine op Windsor Castle. Ze werkt vanuit haar paleis en maakt zo nu en dan een ritje op haar 
pony Fern in de tuin.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Gerd Peeters

    Wie niet?Het mag stilaan gaan stoppen.