Prins Charles weer even in cockpit

AFP
Prins Charles (69) zat dinsdag weer even in een cockpit. De Britse troonopvolger kroop tijdens een bezoek aan luchthaven Heathrow achter de stuurknuppel van een passagierstoestel van British Airlines.

Charles, die in de jaren negentig na een crash besloot zelf niet meer te vliegen, had volgens Britse media veel belangstelling voor de cockpit van de 787. De prins van Wales bezocht Heathrow ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van Terminal 5. Ook wilde Charles met zijn bezoek de veiligheidsmedewerkers en het luchthavenpersoneel in het zonnetje zetten.

Voordat de prins in het toestel van British Airways een receptie bijwoonde, maakte hij op de luchthaven kennis met het personeel. Daar wachtte ook cocker spaniel Ned op de prins. De viervoeter wordt opgeleid tot bomhond en moet de grootste luchthaven in Europa in de toekomst veilig houden. Ned leek het goed te kunnen vinden met Charles, die door het beestje werd getrakteerd op een lik op zijn hand.

Photo News
Photo News
Getty Images1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • eric debanne

    Oei moet werken mss ??