Prins Archie werd in dit Londens privéziekenhuis geboren

De Britse pers heeft het geboortecertificaat van de kleine Archie, de eerstgeborene van prins Harry en zijn echtgenote Meghan, gepubliceerd. Daaruit blijkt dat het prinsenkind in het privéziekenhuis Portland Hospital in Londen ter wereld is gekomen. En dus niet in Frogmore Cottage.


Archie Harrison Mountbatten-Windsor zag het licht op 6 mei in dit ziekenhuis dat zich afficheert als "het enige privéziekenhuis van het Verenigd Koninkrijk dat volledig gewijd is aan de gezondheidszorg van vrouwen en kinderen." In het ziekenhuis, gelegen in het hart van Londen, niet ver van Regent's park, komen elk jaar meer dan 1.500 baby's ter wereld. Een bevalling kost er volgens news.com.au tussen 17.000 en 23.000 euro. Celebs als Victoria Beckham, Liz Hurley en Sarah Ferguson bevielen er.

AFP

Het geboortecertificaat vermeldt voorts als "beroep" van de ouders "prins" en "prinses" van het Verenigd Koninkrijk. 

De voormalige Amerikaanse actrice Meghan gaat nu door het leven als "Rachel Meghan Hare Koninklijke Hoogheid Hertogin van Sussex" en Harry, kleinzoon van queen Elizabeth II, staat te boek als "Zijne Koninklijke Hoogheid Henry Charles Albert David Hertog van Sussex". 

Voor hun kind hebben Harry en Meghan afgezien van het toekennen van een adellijke titel.

BSR AgencyReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.