Exclusief voor abonnees

Prins Andrew bibbert in zijn schoenen nu rechterhand van Epstein is opgepakt: “Haar getuigenis kan hem redden óf ruïneren”

Prins Andrew
EPA Prins Andrew
Prins Andrew (60) houdt zijn hart vast nu Ghislaine Maxwell, de vriendin van Jeffrey Epstein, is opgepakt. Het is zo goed als zeker dat zij in de rechtbank zal moeten getuigen over haar connectie met de veroordeelde pedofiel, en bijgevolg ook over Andrews eventuele betrokkenheid. De Britse prins wordt namelijk zélf beschuldigd van seks met minderjarigen, die hem werden geleverd door het misbruiknetwerk van het criminele koppel. De getuigenissen stapelen zich tegen hem op. 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lydia Appelmans

  Als ze maar niet vermoord wordt voordat ze kan getuigen net zoals ze met Epstein gedaan hebben.

 • dirk rombaut

  wie zijn gat verbrand moet op de bladeren zitten, royal of niet. Spijtig voor hen die er de dupe van zijn!

 • Lisette Theunis

  Ze zal wel voor haar levensverzekering gezorgd hebben. Er gaan enkele vette varkentjes van hun gouden sokkel vallen..

 • Serge Aernoudt

  Welnee, hoogstens wat schandaal rond hem maar het Brits Koningshuis zal hem wel een handje boven het hoofd houden. Komt wel in orde.

 • Lara Debie

  Het gaat eindelijk beginnen. De beerput is open...