Presentator Piers Morgan vindt Meghan Markle fake: “Ze is een actrice. En ze acteert geweldig op dit moment”

Photo News
Piers Morgan deed de uitspraken in het tv-programma ‘Good Morning Britain’ dat hij elke weekdag presenteert. Volgens de Britse presentator komt Meghan Markle helemaal niet authentiek over.

Tijdens het ochtendprogramma was Morgan samen met copresentatrice Susanna Reed het koninklijk bezoek van prins Harry en zijn zwangere echtgenote aan Australië aan het becommentariëren. 

De presentator suggereerde dat Meghan “fake” is. “Ze is een actrice. En ze acteert geweldig op dit moment”, zei hij. Morgan voegde daar nog aan toe: “Het is bevreemdend wanneer mensen zich zo gedragen, op een bizarre manier. En uiteindelijk komt dat als een boemerang terug in je gezicht. Denk maar aan de situatie met haar vader.”

Na de show herhaalde Morgan zijn uitspraak op Twitter met daarbij een foto van Prins Harry en Meghan terwijl ze een bezoekje brengen aan de plek Dubbo in de Australische outback. Het regent pijpenstelen en Meghan houdt liefdevol een paraplu omhoog terwijl haar man staat te speechen. “Eens een actrice ...”, schrijft Morgan veelbetekenend.

De zienswijze van Morgan verdeelde de kijkers thuis. “Ook al ben ik geen fan van Piers Morgan, hij is van goudwaarde. Zijn commentaren over Megan ‘Kardashian’ Markle zijn hilarisch”, vond een kijker op Twitter.

“De prins heeft voor haar gekozen en niet voor jou. In jouw plaats zou ik me van pure schaamte levend begraven”, liet een andere gebruiker verstaan.”

Presentator en journalist Piers Morgan
EPA Presentator en journalist Piers Morgan

“100 procent gelijk. Ik denk niet dat ze authentiek is. Haar lach is nep. Er klopt iets niet”, meende een Twitteraar.

“Niemand kan verliefd zijn, behalve Piers Morgan. Niemand kan oprecht zijn, behalve Piers Morgan”, luidde een ander commentaar.

Meghan Markle in Melbourne
Photo News Meghan Markle in Melbourne

Prins Harry en Meghan laten het alvast niet aan hun hart komen. Hun tour door Australië wordt door de pers tot nog toe als een groot succes omschreven. Op elke plek die het koppel aandoet, staan er heel veel enthousiaste fans te wachten om de tortelduifjes te verwelkomen.

Photo News
Photo News
Prins Harry en Meghan op het strand van Melbourne
Photo News Prins Harry en Meghan op het strand van Melbourne
Photo News
REUTERS
Photo News

Bekijk ook:

‘Meghan krijgt babyschoentjes en knuffel cadeau’
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tomas Hulsmans

  iedereen die in de spotlights staat, speelt een beetje een rol. en zeker als je allerlei protocol moet volgen...

 • Steven Van Nieuwenberg

  Komt inderdaad niet naturel over

 • pietertje Kamp

  Daar zijn ze sterk in in UK, opbouwen en afbreken. Gelukkig zal tegen 2050 dat eiland verzwolgen zijn door de zee.

 • daniel d'hulst

  Is het Koningshuis ook niet een beetje "fake" ?

 • Lucas Vandebrug

  In alle TV shows waar Piers aan meedoet kan je opmerken dat de man geen eigen mening heeft . Hij probeert iedereen naar de mond te spreken . Dus alles wat uit de man zijn mond komt heeft geen enkele waarde .