Pippa Middleton is bevallen van haar eerste kindje

Pippa Middleton en James Matthews
ap Pippa Middleton en James Matthews
Pippa Middleton (35), de jongere zus van Kate, is bevallen van haar eerste kindje. Ze kreeg een jongen. 

Volgens een woordvoerder weegt het kindje 4,3 kilogram en kwam het om 13.58 uur lokale tijd ter wereld. Hoe het jongetje heet is nog niet bekend. Pippa beviel in het St. Mary’s Hospital in Londen. Dat is hetzelfde ziekenhuis waar Kate Middleton het leven gaf aan prinsen George en Louis en prinses Charlotte.

Een woordvoerder van Prins William en Kate zegt dat de twee heel ‘enthousiast’ zijn voor Pippa en haar man. Pippa is vorig jaar getrouwd met James Matthews, die in de financiële wereld werkt. Vorige week verscheen de jongere zus van Kate voor het laatst in het openbaar, ze kwam in een groene jurk naar het huwelijk van prinses Eugenie en de Britse media schreven toen dat de geboorte “voor elk moment kon zijn”.

Pippa stond voor het eerst in de spotlights toen ze in 2011 als getuige optrad bij het huwelijk van haar zus met Prins Wiliam. De hertog van Cambridge is de tweede opvolger voor de Britse troon, na zijn grootmoeder.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.