Oprah Winfrey reageert op geruchten dat zij prins Harry en Meghan Markle aanzette tot ‘stap terug’

Oprah Winfrey was aanwezig op het huwelijk van Meghan en Harry op 19 mei 2018.
AFP Oprah Winfrey was aanwezig op het huwelijk van Meghan en Harry op 19 mei 2018.
Ligt Oprah Winfrey (65) mee aan de oorzaak van de Megxit? Het zou zomaar eens kunnen, want de voormalige talkshowhost is goed bevriend met Meghan en Harry en was op de hoogte van de moeilijkheden van het koppel.

Page Six kopte donderdag dat Oprah Winfrey het advies gaf aan Meghan en Harry om een stap opzij te zetten. “Oprah was de eerste persoon die met het koppel praatte over het losbreken van de koninklijke familie en hoe ze hun eigen ding kunnen doen. Ze liet hen inzien dat het echt mogelijk is”, beweerde de bron van het blad. Het klonk niet onwaarschijnlijk, want de invloedrijke talkshowhost is goed bevriend met de Sussexes. Ze kende Markle al voor dat ze toetrad tot de koninklijke familie en heeft de banden altijd onderhouden. Ze was aanwezig op het huwelijk in 2018 en werkt nu zelfs aan een documentaire over mentale gezondheid voor AppleTV+ met Harry.

Het zou dan ook tijdens opnames voor die docu zijn geweest dat Oprah diepe gesprekken had met Harry, die duidelijk niet wist wat hij moest doen. Winfrey gaf hem het advies om zijn eigen pad te volgen en de rest is geschiedenis. Niets van waar, reageert de Amerikaanse nu echter. “Meghan en Harry hebben mijn hulp niet nodig om te bepalen wat het beste is voor hen”, reageert Oprah in een statement aan People Magazine. “Ik geef om hen en steun ze in welke beslissing ze ook maken.”

Page Six berichtte ook dat Oprah’s beste vriendin, Gayle King, het eerste exclusieve interview met de Sussexes zou krijgen. King, een bekende reporter in de Verenigde Staten, bezocht het koppel ook al voor en na de geboorte van baby Archie. Of de bron deze keer wel gelijk heeft, valt nog af te wachten.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Petra de Riddere

  @Yves François prins Rainer en Grace Kelly zijn hier ook een voorbeeld van zij waren gelukkig waarom zou je let een actrice niet mogen trouwen dat zijn ook maar mensen net als de adel dit zijn ook maar mensen met hun gaven en fputen zoals iedereen

 • Luc Desmet

  Luc Rasson, waarom geloof jij al die roddels...

 • Luc Desmet

  Foei yves.... de enige fout ligt bij het publiek en de pers.... laat mensen gelukkig zijn.

 • Luigina Cristian

  Als hun maar gelukkig zijn.mensen moeten elkaar beslissing respecteren.

 • Yves François

  Meghan is Harry’s grootste fout, met een actrice deel je het bed maar daar trouw je niet mee.