Opnieuw feest voor Kate en William: haar broer James is verloofd

James Middleton en zijn verloofde Alizee.
Instagram James Middleton en zijn verloofde Alizee.
De Britse prins William (37) en zijn vrouw Kate (37) kunnen zich weer opmaken voor een huwelijk. Na de recente bruiloft van prinses Eugenie (29), en de aankondiging dat ook prinses Beatrice (31) gaat trouwen, is nu ook James (32), de broer van Kate, verloofd.

James ging onlangs op zijn knieën voor zijn Franse vriendin Alizee Thevenet, melden Britse media. De verloving moet nog groots worden aangekondigd. “Maar ze zijn verloofd”, zegt een ingewijde tegen Daily Mail. “Alizee draagt een prachtige saffieren ring. Ze hebben hun verloving nog geheim gehouden, maar het nieuws begint uit te lekken onder hun vrienden. Volgende week volgt een formele aankondiging.”

Misschien heeft de 32-jarige James heeft zich bij de keuze voor een verlovingsring wel laten inspireren door prins William. Hij vroeg Catherine in 2010 namelijk ten huwelijk met de verlovingsring van zijn moeder prinses Diana, die bestaat uit een saffier bezet met diamanten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.