Ook de royals zijn fan: Albert van Monaco bezoekt Disneyland Paris met zijn gezin

Palais Princier de Monaco/Disneyland Paris
Dat er in Disneyland Paris veel prinsen en prinsessen rondlopen, weten we allemaal. Maar afgelopen weekend werd er ook echt hoogstaand koninklijk bezoek gespot in het park: prins Albert van Monaco en zijn gezin genoten van een vleugje Disneymagie.

Niet alleen bij ons, maar ook in Monaco zijn de scholen momenteel in vakantie. En dus trok prins Albert van Monaco samen met zijn vrouw Charlène en hun kinderen Gabriella en Jacques naar Disneyland Paris. Voor de tweeling was het hun eerste bezoek aan het Franse park en dus genoten ze volop van de attracties en de magische ontmoetingen met de Disneyfiguren. Zo gingen ze onder meer op de foto met Mickey Mouse. En omdat Disneyland Paris vanaf 30 juni helemaal in het teken staan The Lion King & Jungle Festival, was er ook een ontmoeting voorzien met Rafiki en Timon.

Dochter Gabriella droeg tijdens de uitstap een echte prinsessenjurk (inclusief diadeem) terwijl mama Charlène koos voor Mickey-oortjes op haar hoofd en een T-shirt met daarop de tekst  ‘best family day ever’. 

Het hof liet achteraf wel nog weten dat het prinsenpaar in gedachten wel bij de Notre-Dame van Parijs was.

Palais Princier de Monaco/Disneyland Paris
Palais Princier de Monaco/Disneyland Paris
Palais Princier de Monaco/Disneyland ParisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.