Exclusief voor abonnees

Ook Britse fotografen wuiven Harry en Meghan uit: "Ze vonden óns al erg? Wacht maar"

James WHATLING
Ze waren erbij toen Harry z'n verloving aankondigde, lieten de wereld meegenieten van Meghans zwangerschap, kiekten de eerste foto van baby Archie. Maar nu is het genoeg. Afgelopen, zeggen Harry en Meghan. Voortaan géén fotografen meer in hun leven, want die druk is onleefbaar, vinden ze. Drie Britse persfotografen die de royals op de voet volgen, reageren. "Ze vonden óns al erg? Wacht maar. Het ergste moet nog komen."

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • David van moer

    Ge zou beter die mensen wat rust geven zodat die ook gewoon hun leven kunnen leiden.

  • Nicole Borremans

    Die verschillende fotografen in dit artikel spreken mekaar voor een groot deel tegen en doen alsof ze een absolute noodzaak zijn in een royaltyleven terwijl 80% van hun foto's zijn niet echt relevant zijn!En paparazzi en tabloids zijn nog wel degelijk erg opdri bezig in de UK,daar ben ik zeker van! Beveiliging kan ook op een privébasis ingeschakeld worden en als ze nog gedeeltelijk in de UK off. taken moeten vervullen zal de koninklijke beveiliging wel weer kunnen aangesproken worden zeker!