Exclusief voor abonnees

Onze journaliste over prinses Elisabeth: “Nee, ze zal de wereld niet veranderen. Maar ze zit tenminste niet op Temptation Island”

Photo News
Prinses zijn is simpel, als je het niet écht bent: gewoon een roze jurk dragen, met een plastieken tiara. Maar voor Elisabeth is het ernst. Daarom is het een slimme zet van koningin Mathilde om haar nu al mee te nemen naar Kenia, vindt onze journaliste Nadine Van Der Linden. "Elisabeth is een marionet van de monarchie, maar van haar mama kan ze leren om soepel aan de touwtjes te dansen. Zonder veel kritiek. Aan welpjes raak je niet, zolang de leeuwin erbij is."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis41 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Van den bosch

  Aan alle criticasters, jullie belagen wel een minderjarige. Opletten want dat kan zware gevolgen hebben. Stop met het koningshuis te belagen, laat hen hun leven zo normaal mogelijk beleven en ze zullen dichter bij het volk komen te staan zoals in Nederland.

 • Eida Lam

  Carla als jij gelooft dat zij dat doen uit de goedheid van hun hart dan ben jij ongelooflijk naïef. Zowat élke liefdadigheidsinstelling is enkel een vriendelijk openbaar gezicht voor witwaspraktijken, net zoals moderne kunst.

 • jeroen Deschrijver

  Mich lee, Elisabeth ontvangt nog geen dotatie zolang ze geen officiele bezoeken aflegt. Heeft niets met studie te maken. Maar dus vanaf nu, misschien?? Wie zal het zeggen? Laat ons maar denken, toch maar nog niet.

 • Marc Sierens

  Carla Van Geel,het enige wat ons koningshuis al heeft gedaan is geld en dingen uitdelen die niet van hen zelf komen,alles wat ze uitdelen komt van ons de brave belastingbetalers,die familie is te gierig om zelf iets te geven,en vergeet niet als ze wat doen zijn ze er al voor betaald op voorhand.

 • paul van de velde

  Die is gaan vertellen dat ze 2500€ krijg van mensen zo als jullie per dag voor juist niks te doen . En daar heeft ze haar mama voor mee genomen die krijg dan nog eens zo veel van de uitgemolken Belgen.