Ongezien in het Britse koningshuis: prins Harry en Meghan in het openbaar

Prins Harry gaf een liefdevolle zoen aan Meghan Markle afgelopen weekend.
photo_news Prins Harry gaf een liefdevolle zoen aan Meghan Markle afgelopen weekend.
De Invictus Games zijn zaterdagavond afgesloten in Toronto, maar vooral de Britse pers had alleen maar aandacht voor prins Harry en Meghan Markle. Het stel was onafscheidelijk en deden iets unieks voor het Britse koningshuis: hij gaf Meghan een kus in het openbaar.

Harry en Meghan toonden zich op de derde dag van de Invicus Games voor het eerst samen in het openbaar. Zaterdag waren ze weer samen te zien en gaf Harry zijn liefje zelfs een kusje in het openbaar.

De Britse tabloids zijn echter helemaal in de ban van Doria Radlan, de moeder van Meghan. Ze was speciaal voor de sluitingsceremonie vanuit de Verenigde Staten overgekomen naar Toronto. Daily Mirror noemt dat een teken dat de relatie wel heel erg serieus begint te worden. De roddelkrant denkt zelfs al aan een verloving. Het is een ongeschreven regel dat leden van het Britse koningshuis in het openbaar hun affectie voor hun geliefde niet tonen. Zo werden prins William en Kate Middleton nog nooit kussend gespot. Er bestaan zelfs geen beelden van het koppel wanneer ze elkaars hand vasthouden.

Tijdens de sluitingsceremonie trad overigens Bruce Springsteen op. Het was een spetterend einde van de Invictus Games. Het sportevenement voor oorlogsveteranen leek vooraf al de ideale gelegenheid voor Harry en Meghan om samen in de schijnwerpers te treden. Meghan woont en werkt in Toronto, terwijl Harry beschermheer en bedenker van de Invictus Games is.

photo_news
Meghan en haar moeder Doria Ragland op de slotceremonie.
photo_news Meghan en haar moeder Doria Ragland op de slotceremonie.
photo_news



6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Katia Hemeryck

  Diana mag fier zijn op haar boys...dank zij haar en haar ALLEEN zijn het 2 toffe kerels geworden die ten minste geven om het lot van anderen,die echt sociaal medeleven opbrengen....BRAVO Diana!

 • Mauveke

  En dan mag hij niet gelukkig zijn

 • joost blondiau

  Laat die mensen toch mens zijn..

 • tatiana marien

  Genoeg foto's online waarop Will & Kate elkaars hand vasthouden in het openbaar!

 • Hiphop Hollywood

  Menselijk toch