Exclusief voor abonnees

Omringd door pure luxe en machtige vrienden: zo duikt Juan Carlos onder in de Dominicaanse Republiek

AFP/casadecampo.com.do
De voormalige Spaanse koning Juan Carlos (82) heeft een luxueus resort in de Dominicaanse Republiek gekozen als - tijdelijk - ballingsoord. Terwijl koningin Sophia (81) is achtergebleven in Madrid, kan de oud-vorst er in alle stilte ontsnappen aan de scheve blikken en lastige vragen rond het grote corruptieschandaal waarin hij verwikkeld zitBekijk hier de spraakmakende beelden van het luxeoord én ontdek welke volgende stappen Juan Carlos nu van plan is om te zetten. 

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eveline Van den Hout

  Dat is nu eenmaal de realiteit : zo draait de wereld : te nemen of te laten. Het is het GELD dat heerst.

 • Maria De Vuyst

  Miljaar! Net nu we allen dachten dat hij in een caravan in Roemenië ging moeten wonen. /s

 • Marie De wit

  Geld teruggeven aan de Spaanse bevolking

 • Martine Bouwen

  Geen 1 haar op zijn hoofd dacht aan Portugal, geen haar, écht geen enkel, de 2 zogezegd luxe oorden(Cascais en Estoril) hmm, kom eens langs hé, dan zie je het zelf met uw eigen 2 ogen.

 • Paul Philippaerts

  Als nu de ogen nog niet open gaan om die comedie van adel en koningschap af te schaffen geef het dan maar op en betaal u lustig bont en blauw voor die gloire. En ja Elisabeth is een schattig kind en dat moet geweldig zijn voor Belgie een koningin nooit gezien en een voorbeeld van ander vrouwen. Maar zoveel sukkelaars zouden voor die prijs een menswaardig leven hebben.