Oeps: Meghan Markle verklapt per ongeluk haar koosnaampje voor prins Harry (en dat vindt ze duidelijk gênant)

Photo News
Prins Harry en echtgenote Meghan gingen deze week naar het theater. Het paar bezocht een speciale voorstelling van de hitmusical Hamilton. Tijdens het fotomoment zorgde Meghan voor een aandoenlijk momentje: ze verklapte er per ongeluk haar koosnaampje voor Harry. En hoewel het publiek dat hartverwarmend vond, leek Markle toch even gegeneerd. 

De musical Hamilton gaat over de eerste Amerikaanse minister van Financiën, Alexander Hamilton. Met de benefietuitvoering werd 300.000 pond opgehaald voor Sentebale, de hiv-liefdadigheidsinstelling die Harry oprichtte in 2006. De hertog werd naar de uitvoering vergezeld door zijn vrouw Meghan.

Na de voorstellingen was het tijd voor het fotomoment. Harry en Meghan gingen op de foto met de cast, maar omdat de hele groep op de foto moest staan, vroeg de hertogin van Sussex aan haar man of er wel genoeg ruimte was. Daarbij verklapte ze per ongeluk haar koosnaampje voor Harry: “Kun je alles goed zien, my love?”.

"Awww", reageerde de anderen meteen. Pas dan besefte Meghan wat ze net gezegd had. Ze sloeg haar hand voor haar mond, en was toch even zichtbaar gegeneerd. 

Bekijk hier het moment:

Photo News7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Steven Van Damme

  Dat mag zij ook tegen mij zeggen zenne !

 • Theo Schuermans

  Die koningshuizen zijn allemaal wereldvreemd, wat is daar nu mis mee, een koosnaampje voor je geliefde?

 • Nina Nora

  Prachtige vrouw

 • WILLY ZACHEL

  Het zijn toch ook maar mensen zoals een ander en dat Harry met zijn keuze van echtgenote de hoofdvogel heeft afgeschoten wisten we al langer ! Maar ze kenden mekaar ook al meer dan een jaar voor hun huwelijk !

 • Febe Chapin

  Is dat niet wat iedereen zegt?